måndag, juni 29, 2009

bitch på pressbyrån

Igår hade jag bråttom till en buss men behövde köpa tuggummi först. Det var inga kunder inne på pressbyrån och kassörskan stod bara och sopade golvet bakom disken, så det skulle ju gå snabbt tänkte jag. Jag skyndade till närmaste kassan och la upp tuggummit med kortet beredd att betala. Men hon sopade bara vidare där bakom och tog verkligen sin tid.
"Den andra kassan", sa hon till slut eftersom den här tydligen var stängd. Jaha, så jag flyttade mig den där korta metern till vänster och la upp tuggummit där då, men så tog det ännu ett tag innan hon ställde ned kvasten och kom och blippade tuggummit. Redan här var jag irriterad. Jag drog kortet i terminalen men så var man tvungen att använda chip eller vad det var. Hon tryckte i kortet på nåt visst sätt. Och så var det bara att knappa in min kod, så jag gjorde det, men när jag tittade upp igen hade hon återgått till sopandet och börjat ta sin tid igen, som en riktig bitch, så ordet bitch var allt jag började tänka i mitt arga huvud vid det här laget, och nu väntade terminalen på ett godkännande från henne, så hon kom och tryckte på nånting och köpet gick igenom. Nu kunde jag äntligen gå därifrån, men först ville jag bara säga ett menande irriterat "Tack..." för att markera mitt missnöje. Det gjorde jag också, men utan att hinna tänka la jag även till "...BITCH" med inlevelse! Hon tittade förvånat upp, och jag var lika förvånad själv men kände inte att jag ångrade nånting, och sen var jag tvungen att springa iväg för att hinna med bussen och undvika konflikten.

torsdag, juni 11, 2009

hela äpplet

När jag var liten åt jag ett helt äpple en gång, med skruttet och pinnen och allt. Jag var 4 år tror jag. Det var ju ganska galet.