fredag, mars 02, 2012

AWKWARD ARC

"Figured out I went the wrong route
so I got with a sick ass clique and went ALL OUT"

Foto: Tova Carlsson
www.AwkwardArc.com

Uppdatering 2013-03-20: Det var ett våghalsigt koncept från början, tre bigger-than-life-genier som skulle samlas på en plats och först ta över komediscenen på en lokal nivå och sen även globalt. Vi såg framför oss genialiska projekt som skulle genomföras hur enkelt som helst, vi skulle ha merchtables på events och Honken skulle extraknäcka som livscoach, vi såg fram emot att fira tioårsjubileum i Stockholm om tio år med Lil Wayne och en 60-årig Baby som hemliga gästartister, osv osv, men det skulle i efterhand visa sig ha varit en väldigt abstrakt idé med varken styrfart eller riktning, det mesta hade ägt rum i våra egna huvuden och i hisnande metasamtal långt in på nätterna när vi låg och skrattade belåtet i mörkret, Honken i sin stora säng och jag klaustrofobiskt hopträngd i hans lilla soffa när jag var på besök i Lund. Och Anna pendlade hysteriskt upp och ned mellan sina dubbla liv som animerare i Stockholm och hemmafru i Helsingborg, och kunde ibland med skräckblandad förtjusning upptäcka att vi av högaktning överlåtit många svåra idéer till henne för att rädda. Så det gick inte som vi ville i praktiken. Men kort sagt var det ett högtflygande roligt år och team-playin' var värt att prova på. Och nu får det bli stefanmedo 2.0 igen.

torsdag, mars 01, 2012

stefans vinter

Idag började mars månad och två av årets tolv månader har gått. Om några månader är det sommar och då ska jag göra sånt här igen:



Men nu är det ju mörkt och kallt ute så man håller sig mest inne istället. Det här har jag gjort inomhus under vintern:

Kollat igenom serier jag hade skjutit upp genom åren, som Mad Men och Arrested Development. Spelat Playstation 3 och klarat L.A. Noire (med en jääävla inlevelse mot slutet, wow!), Batman Arkham Asylum, Fight Night Champion, Final Fantasy 7 och säkert fler spel som jag inte kommer på just nu. Lyssnat igenom många timmar av podcasts: samtliga WTF with Marc Maron och även börjat med Filip och Fredrik. Läst ut John Fante "Vägen till Los Angeles", Jay-Z "Decoded" och ett antal tidningar. Såklart sett en och annan film, osv osv… OCH vältrat mig på soffor, varit i Lund en vecka, stjälpt i mig kaffe efter kaffe på Kafferepet i Stockholm, satt ihop mixskivor till folk och vart på arbetsintervjuer och ännu mer som jag inte vet hur intressant det är att läsa om så vi sätter stopp där men: osv osv

Det jag menar är att vintern är rätt bra ändå, så det är ingen brådska. Hej!