fredag, februari 08, 2008

drömde om rufus

Imorse drömde jag olustigt om Rufus, katten hemma i Stockholm. Han var rädd och ville mig något, och jag skulle just lugna honom men hann inte. För då vaknade jag. Klockan var 7:41 på morgonen och jag insåg att jag var i Skåne. Rufus är 60 mil bort och har inte sett mig på 34 dagar. Han förstår inte varför jag bara försvann igen. Det gör mig väldigt ledsen att tänka på.


Saknar Rufus.

5 kommentarer:

sandra hansson sa...

aw, är du redan trött på skåne och alla dess hemska invånare?

sandra hansson sa...

om jag inte har helt fel är det function ikväll. sen blir det i mitten av mars, och då ska jag fota igen, hoppas jag, såvida de inte hittat någon som är bättre och vill ha mindre betalt, eller bara det senaste alternativet. här i berlin blir det denna helgen bara sova och jobba dock. jippie liksom.

stefanmedo sa...

det blev ganska lugnt här med. eller egentligen inte, jag håller på och blir skådespelare, de har specialskrivit en arg roll till mig i en film. mycket förberedelser där. men i alla fall, kanske kommer jag ut någonting i mars, hoppas på det.

function måste behålla dig, annars bojkottar jag.

loathing sa...

jag drömmer alltid om min hund. att han är i fara, att nån försöker ta honom eller att han springer iväg och inte kommer tillbaka. det känns så fjantigt att drömma sånt..och man blir alltid orolig och uppjagad och försöker göra allt man kan för att ställa allt till rätta. men en gång när han rymde så lyckades jag göra så att jag skrek, jamen stick då för fan hundjävel, i drömmen.

hoo

stefanmedo sa...

själv har jag aldrig haft nån hund, men nån gång vill jag drömma att jag har en som heter mortal kombat. då kan den springa till skogs och jag springa efter och ropa "MORTAL KOMBAT!!"