lördag, maj 12, 2007

tillbaks på jobbet

Idag kallade jag till bossmöte, men ingen kom. Jag fattade ingenting. Slog bara näven tyst i bordet och undrade för mig själv, fick de inte mitt memo?

4 kommentarer:

Myror och mjölk sa...

skit it, nu hägrar skåne! vad tyckte du om senaste the office? trots seg början så är det typ det bästa avsnittet någonsin, och det inte ens pga pams bekännelser!!! favvosar: 1. andy ramlar i 2. dwight på kolet :D:D:D:D 3. jo men kanske pam då.

stefanmedo sa...

klart en av de bästa hittills! det säger jag ju visserligen efter varje avsnitt, men ändå. det fick mig som vanligt att uppfinna nya skratt flera gånger om ovanpå varandra medans jag låg och vred mig i min fåtölj, tjutandes och gråtandes och glad som en galning. förutom det du sa gillade jag stackars toby, "watch out for snakes," och michaels avslutning i bussen i slutet. och jag är nog kär i både pam och angela, men mest pam i det här avsnittet. och, som sagt, dwight på kolet!! herregud, yes.

såg på imdb att en säsong 4 kommer. yeeees.

har du sett the 40 year old virgin? det verkar vara de bakom the office som gjorde den. såg den nyligen, mycket bra.

martina sa...

hahah låter som min chef. tro mig, vi får hans memos. men din kommentar på min blogg var världsbäst. jag log hela vägen.

Myror och mjölk sa...

jag såg 40 year old, spolade lite ibland men den var bättre än jag trott. tyvärr kan jag inte hantera uppenbara storylines där man hela tiden vet vad som kommer hända på slutet så bra, dock var ju resan dit ovanligt roligt. jag såg den dessutom innan jag börjat gilla the office särskilt mycket så kanske att jag tar och kollar igen. men du :D:D:D, om du har chans att kolla benihana christmas igen, gör det! michaels miner och olika röstlägen när han berättar för kontoret att hans fv gjort slut får mig att sitta och spola tillbaka minst en gång per dag. "cancel christmas för stanLEY :'(!!!"

question: kollat the comeback? min nya favvo minus the office och curb och hem till gården!